מרושל צלי בקר פו ' נער
מרושל צלי בקר פו ' נער חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 62 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 651 קלוריות. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם פריך, עין בקר של צלי עגול, חסה קרח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חמוצים שמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינמון מערבולת קפה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו בשר ופטריות סלופי המחץ, כריכי בקר במחבת מרושלים, ו {סיר איטי} בשר בקר ועדשים מנגל סלופי ג'וז (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 5 חריצים בצלי וממלאים עם שיני השום.
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את השמן. צורבים את הצלי מכל הצדדים עד לקבלת צבע חום עשיר.
מוסיפים את המים החמים, עלי הדפנה והפלפל ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהצלי רך מאוד, כ -3 שעות. במהלך הבישול, אתה רוצה לוודא שאתה שומר את רמת הנוזל שהתחלת עם. יתכן שתצטרך להוסיף עוד 1 1/2 כוסות מים. אל תתנו לנוזל להתבשל.
מעבירים את הצלי לקרש חיתוך למנוחה. זרקו את עלי הדפנה ופלפל הפעמון מהסיר.
מפזרים פנימה את הקמח ומבשלים תוך הקצפה עד להסמכה. יתכן שתצטרך להוסיף עוד קמח עד שתגיע לעובי הרוטב הרצוי. היזהר לא להוסיף יותר מדי, מכיוון שהוא יתעבה מהר יותר ממה שאתה יכול לצפות. מתבלים במלח ופלפל.
פורסים את הלחם במרכז ומחממים מעט בתנור. פורסים דק את הצלי. כף את הרוטב מעל דפנות הלחם החתוכות ומורח במעט מיונז. טען את החצי התחתון עם בשר פרוס העליון עם חסה, עגבניות וחמוצים. מכסים בחצי העליון של הלחם.
חותכים ל -6 חלקים ועוטפים בנייר קצבים או נייר קלף.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
ניתן לשלב את קייג ' ון עם אלברינו, יין רוזוויטי וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אטלנטיס אלברינו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![אטלנטיס אלברינו]()
אטלנטיס אלברינו
צבע לימון צהוב אלגנטי, נקי ומבריק. זהו יין אינטנסיבי מאוד על האף עם ניחוחות איכות מתמשך, נזכר תפוח ירוק ופירות טרופיים, כגון אננס. על החיך, הוא ארוך ומתמשך עם חומציות מושלמת התואמת את גופו, מה שהופך אותו יין נעים מאוד מלא תחושות. יין פריך ומרענן להפליא זה נקצר ביד בקופסאות פלסטיק קטנות. הענבים נבחרים ונלחצים. לאחר קבלת החובה, מתחיל תהליך תסיסה אלכוהולי, המתבצע במכלי נירוסטה בטמפרטורה של 64 מעלות פרנהייט. לאחר תקופת התסיסה, מתבצע מתלה להפרדת הליס; לאחר מכן הוא עובר ייצוב קר, הוא מסונן ואז לבסוף מבוקבק.