קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

מרושל צלי בקר פו ' נער

מרושל צלי בקר פו ' נער
מרושל צלי בקר פו ' נער חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 62 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 651 קלוריות. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם פריך, עין בקר של צלי עגול, חסה קרח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חמוצים שמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינמון מערבולת קפה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו בשר ופטריות סלופי המחץ, כריכי בקר במחבת מרושלים, ו {סיר איטי} בשר בקר ועדשים מנגל סלופי ג'וז (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים 5 חריצים בצלי וממלאים עם שיני השום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את השמן. צורבים את הצלי מכל הצדדים עד לקבלת צבע חום עשיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מוסיפים את המים החמים, עלי הדפנה והפלפל ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהצלי רך מאוד, כ -3 שעות. במהלך הבישול, אתה רוצה לוודא שאתה שומר את רמת הנוזל שהתחלת עם. יתכן שתצטרך להוסיף עוד 1 1/2 כוסות מים. אל תתנו לנוזל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מעבירים את הצלי לקרש חיתוך למנוחה. זרקו את עלי הדפנה ופלפל הפעמון מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מפזרים פנימה את הקמח ומבשלים תוך הקצפה עד להסמכה. יתכן שתצטרך להוסיף עוד קמח עד שתגיע לעובי הרוטב הרצוי. היזהר לא להוסיף יותר מדי, מכיוון שהוא יתעבה מהר יותר ממה שאתה יכול לצפות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
פורסים את הלחם במרכז ומחממים מעט בתנור. פורסים דק את הצלי. כף את הרוטב מעל דפנות הלחם החתוכות ומורח במעט מיונז. טען את החצי התחתון עם בשר פרוס העליון עם חסה, עגבניות וחמוצים. מכסים בחצי העליון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
חותכים ל -6 חלקים ועוטפים בנייר קצבים או נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

ניתן לשלב את קייג ' ון עם אלברינו, יין רוזוויטי וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אטלנטיס אלברינו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
אטלנטיס אלברינו
אטלנטיס אלברינו
צבע לימון צהוב אלגנטי, נקי ומבריק. זהו יין אינטנסיבי מאוד על האף עם ניחוחות איכות מתמשך, נזכר תפוח ירוק ופירות טרופיים, כגון אננס. על החיך, הוא ארוך ומתמשך עם חומציות מושלמת התואמת את גופו, מה שהופך אותו יין נעים מאוד מלא תחושות. יין פריך ומרענן להפליא זה נקצר ביד בקופסאות פלסטיק קטנות. הענבים נבחרים ונלחצים. לאחר קבלת החובה, מתחיל תהליך תסיסה אלכוהולי, המתבצע במכלי נירוסטה בטמפרטורה של 64 מעלות פרנהייט. לאחר תקופת התסיסה, מתבצע מתלה להפרדת הליס; לאחר מכן הוא עובר ייצוב קר, הוא מסונן ואז לבסוף מבוקבק.