קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

מרושל צלי בקר פו ' נער

מרושל צלי בקר פו ' נער
מרושל צלי בקר פו ' נער חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 62 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 651 קלוריות. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם פריך, עין בקר של צלי עגול, חסה קרח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חמוצים שמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינמון מערבולת קפה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו בשר ופטריות סלופי המחץ, כריכי בקר במחבת מרושלים, ו {סיר איטי} בשר בקר ועדשים מנגל סלופי ג'וז (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים 5 חריצים בצלי וממלאים עם שיני השום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים את השמן. צורבים את הצלי מכל הצדדים עד לקבלת צבע חום עשיר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים את המים החמים, עלי הדפנה והפלפל ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהצלי רך מאוד, כ -3 שעות. במהלך הבישול, אתה רוצה לוודא שאתה שומר את רמת הנוזל שהתחלת עם. יתכן שתצטרך להוסיף עוד 1 1/2 כוסות מים. אל תתנו לנוזל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מעבירים את הצלי לקרש חיתוך למנוחה. זרקו את עלי הדפנה ופלפל הפעמון מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מפזרים פנימה את הקמח ומבשלים תוך הקצפה עד להסמכה. יתכן שתצטרך להוסיף עוד קמח עד שתגיע לעובי הרוטב הרצוי. היזהר לא להוסיף יותר מדי, מכיוון שהוא יתעבה מהר יותר ממה שאתה יכול לצפות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
פורסים את הלחם במרכז ומחממים מעט בתנור. פורסים דק את הצלי. כף את הרוטב מעל דפנות הלחם החתוכות ומורח במעט מיונז. טען את החצי התחתון עם בשר פרוס העליון עם חסה, עגבניות וחמוצים. מכסים בחצי העליון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
חותכים ל -6 חלקים ועוטפים בנייר קצבים או נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

ניתן לשלב את קייג ' ון עם אלברינו, יין רוזוויטי וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אטלנטיס אלברינו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
אטלנטיס אלברינו
אטלנטיס אלברינו
צבע לימון צהוב אלגנטי, נקי ומבריק. זהו יין אינטנסיבי מאוד על האף עם ניחוחות איכות מתמשך, נזכר תפוח ירוק ופירות טרופיים, כגון אננס. על החיך, הוא ארוך ומתמשך עם חומציות מושלמת התואמת את גופו, מה שהופך אותו יין נעים מאוד מלא תחושות. יין פריך ומרענן להפליא זה נקצר ביד בקופסאות פלסטיק קטנות. הענבים נבחרים ונלחצים. לאחר קבלת החובה, מתחיל תהליך תסיסה אלכוהולי, המתבצע במכלי נירוסטה בטמפרטורה של 64 מעלות פרנהייט. לאחר תקופת התסיסה, מתבצע מתלה להפרדת הליס; לאחר מכן הוא עובר ייצוב קר, הוא מסונן ואז לבסוף מבוקבק.