מרטיני מאחימאהי
מרטיני Mahimahi הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פימיאנטו ממולא זיתים, מרינדה מרטיני, ג'ין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 10%. נסו מרטיני גלגל העין מפחיד (Lychee Matchan ומרטיני תפוז דם), חמאת בוטנים וריבה מרטיני (Aka Pb & J מרטיני), ו BLT Mahimahi (מתכונים דומים).
הוראות
דג העונה עם מלח ופלפל. תכניס בחורה אחת. שקית פלסטיק resealable ולהוסיף מרינדה. לאטום את התיק ולרבד בטמפרטורת החדר כ -20 דקות.
ניקוז, שמירת שום, ומרינדה להשליך. כתם דגים ושום עם מגבות נייר כדי למנוע נוטף אלכוהול ליד החום.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים, שום וזיתים. לבשל דגים עד השחמה בצד אחד, 3 עד 4 דקות. הפוך ומבשל עד מבושל דרך אבל עדיין לח במרכז, 2 עד 3 דקות יותר.
מוציאים מחבת מחום ומעבירים דגים למגש, משאירים שום וזיתים במחבת.
יוצקים מיץ לימון ומרק עוף למחבת ומערבבים להרים חתיכות חומות, ולאחר מכן מערבבים ורמוט וג ' ין. החזרת מחבת לחום גבוה ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 3 דקות. מערבבים בחמאה כדי להתעבות.
יוצקים רוטב עם זיתים ושום על דגים.