המתכון של מרינרה איטלקית נקניקיות עם פנה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך תוך כשעה ו-30 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 586 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת פרמזן, מלח, תיבול וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. נסו את Penne Con Funghi E Melanzane (פנה עם פטריות וחצילים) , פנה עם נקניק, עגבניות ותפוחי אדמה ורוטב מרינרה בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי, מקפיצים נקניק עד שהוא כבר לא ורוד; לְנַקֵז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוציאים ומניחים בצד. באותה מחבת מקפיצים את הקישואים, הפלפל והפטריות בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים יין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, קוביות העגבניות, הגבינה, הרוטב החריף, התיבול האיטלקי, הסוכר והמלח. מערבבים פנימה נקניק. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך שעה אחת או עד שמסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום