מרלו-צלעות חזיר מטוגנות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות חזיר מבושלות מרלו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 40 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. גשו לסופר וקנו במרכז לחתוך צלעות חזיר ירך, מרלו, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. נסו צלעות חזיר מטוגנות, צלעות חזיר מטוגנות, ו צלעות חזיר מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב תחילה 4 מרכיבים בכלי רדוד. מחפר צלעות בתערובת קמח, מנער ושמור עודף קמח.
מחממים 1 כפית שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים צלעות; מבשלים 3 דקות מכל צד או עד להשחמה.
הסר צלעות מהמחבת; להתחמם.
מוסיפים הנותרים 1 כפית שמן למחבת.
מוסיפים בצל ומקפיצים 4 דקות או עד להשחמה קלה.
שלב בקערה קטנה תערובת קמח שמורה ומרק עוף, תוך ערבוב עם מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה.
להוסיף תערובת מרק למחבת; מביאים לרתיחה, ומבשלים 2 דקות או עד עבה מעט, גירוד בתחתית המחבת כדי לשחרר חתיכות להשחמה. מערבבים יין.
מוסיפים צלעות חזיר ומביאים לרתיחה. מבשלים, ללא כיסוי, על אש בינונית 15 דקות או עד שהרוטב סמיך והחזיר רך.