קושיבינוני
מוכן ב34 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

מרלו-צלעות חזיר מטוגנות

מרלו-צלעות חזיר מטוגנות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות חזיר מבושלות מרלו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 40 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. גשו לסופר וקנו במרכז לחתוך צלעות חזיר ירך, מרלו, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. נסו צלעות חזיר מטוגנות, צלעות חזיר מטוגנות, ו צלעות חזיר מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב תחילה 4 מרכיבים בכלי רדוד. מחפר צלעות בתערובת קמח, מנער ושמור עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
2
מחממים 1 כפית שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים צלעות; מבשלים 3 דקות מכל צד או עד להשחמה.
4
הסר צלעות מהמחבת; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים הנותרים 1 כפית שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים בצל ומקפיצים 4 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
שלב בקערה קטנה תערובת קמח שמורה ומרק עוף, תוך ערבוב עם מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
להוסיף תערובת מרק למחבת; מביאים לרתיחה, ומבשלים 2 דקות או עד עבה מעט, גירוד בתחתית המחבת כדי לשחרר חתיכות להשחמה. מערבבים יין.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים צלעות חזיר ומביאים לרתיחה. מבשלים, ללא כיסוי, על אש בינונית 15 דקות או עד שהרוטב סמיך והחזיר רך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה