קושיבינוני
מוכן ב34 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

מרלו-צלעות חזיר מטוגנות

מרלו-צלעות חזיר מטוגנות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות חזיר מבושלות מרלו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 40 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. גשו לסופר וקנו במרכז לחתוך צלעות חזיר ירך, מרלו, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. נסו צלעות חזיר מטוגנות, צלעות חזיר מטוגנות, ו צלעות חזיר מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב תחילה 4 מרכיבים בכלי רדוד. מחפר צלעות בתערובת קמח, מנער ושמור עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2
מחממים 1 כפית שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים צלעות; מבשלים 3 דקות מכל צד או עד להשחמה.
4
הסר צלעות מהמחבת; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים הנותרים 1 כפית שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים בצל ומקפיצים 4 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
שלב בקערה קטנה תערובת קמח שמורה ומרק עוף, תוך ערבוב עם מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
להוסיף תערובת מרק למחבת; מביאים לרתיחה, ומבשלים 2 דקות או עד עבה מעט, גירוד בתחתית המחבת כדי לשחרר חתיכות להשחמה. מערבבים יין.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים צלעות חזיר ומביאים לרתיחה. מבשלים, ללא כיסוי, על אש בינונית 15 דקות או עד שהרוטב סמיך והחזיר רך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)