מרמלדה כתומה ליל כל הקדושים עם שומשום שחור
מרמלדה כתומה ליל כל הקדושים עם שומשום שחור עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מתאים ל-60 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 63 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. 56 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מים, תפוזי טבור, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לחם מטוגן בשומשום עם מרמלדה כתומה, כדורי סלמון מעושנים עם שומשום שחור, ו מאפינס קוקוס ובננה עם זרעי שומשום שחורים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק את הריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר.
השתמש zester כדי להסיר את ההתלהבות ממחצית התפוזים ושניים מהלימונים.
הוסף את ההתלהבות לסיר גדול, עמוק, כבד תחתית.
הסר את הקליפות הנותרות מכל הפירות. לעטוף את הקליפות בשקית גבינה, קשור עם חוט אז זה לא נופל פתוח, ולהוסיף את התיק לסיר.
השתמשו בסכין חדה כדי לחתוך את התפוזים והלימונים בין החיקוי לסגמנט נקי, כדי לוודא שאתם עובדים מעל קערה כדי לתפוס כל מיץ שנמלט. לסחוט את הפיט הנותרים ולהשליך. דופק את הפרי במעבד מזון פעמיים או שלוש, בדיוק מספיק כדי לקצוץ את הקטעים לחתיכות גסות שהם בערך 1/2 אינץ'.
מוסיפים את הפרי לסיר עם ההתלהבות והקליפות. מסננים את המיץ שמרת תוך פילוח הפרי ולהוסיף אותו לסיר, יחד עם שאר מיץ התפוזים ולימון.
מוסיפים 2 1/2 כוסות מים לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר רותחים, להוריד את החום נמוך ומבשלים במשך 25 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. לאחר שקית של קליפות הוא מגניב מספיק כדי לגעת, להשתמש בידיים שלך לסחוט כמה שיותר מיץ מן הקליפות. זרוק את התיק.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, וניל, סוכר וחמאה לסיר, ערבוב היטב לשלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. מבשלים 15 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלהידבק לתחתית הסיר, וחום נמוך יותר אם מאיים מקל.
מוסיפים זרעי שומשום ומבשלים עוד 15 דקות, מתערבבים ללא הרף כדי לשמור על התחתית מלהישרף.
מורחים 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, למקם את הצלחת בחזרה במקפיא ומבשלים את הפרי עוד 4 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת, אבל להיזהר על בישול ארוך מדי או תוכל לשנות את הטעם של המרמלדה שלך.
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הפרי. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. מרמלדה נפתחה צריכה להיות בקירור.