קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

מרמלדה כתומה ליל כל הקדושים עם שומשום שחור

מרמלדה כתומה ליל כל הקדושים עם שומשום שחור
מרמלדה כתומה ליל כל הקדושים עם שומשום שחור עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מתאים ל-60 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 63 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. 56 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מים, תפוזי טבור, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לחם מטוגן בשומשום עם מרמלדה כתומה, כדורי סלמון מעושנים עם שומשום שחור, ו מאפינס קוקוס ובננה עם זרעי שומשום שחורים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק את הריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
2
השתמש zester כדי להסיר את ההתלהבות ממחצית התפוזים ושניים מהלימונים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ZesterZester
3
הוסף את ההתלהבות לסיר גדול, עמוק, כבד תחתית.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הסר את הקליפות הנותרות מכל הפירות. לעטוף את הקליפות בשקית גבינה, קשור עם חוט אז זה לא נופל פתוח, ולהוסיף את התיק לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
השתמשו בסכין חדה כדי לחתוך את התפוזים והלימונים בין החיקוי לסגמנט נקי, כדי לוודא שאתם עובדים מעל קערה כדי לתפוס כל מיץ שנמלט. לסחוט את הפיט הנותרים ולהשליך. דופק את הפרי במעבד מזון פעמיים או שלוש, בדיוק מספיק כדי לקצוץ את הקטעים לחתיכות גסות שהם בערך 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הפרי לסיר עם ההתלהבות והקליפות. מסננים את המיץ שמרת תוך פילוח הפרי ולהוסיף אותו לסיר, יחד עם שאר מיץ התפוזים ולימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים 2 1/2 כוסות מים לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר רותחים, להוריד את החום נמוך ומבשלים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. לאחר שקית של קליפות הוא מגניב מספיק כדי לגעת, להשתמש בידיים שלך לסחוט כמה שיותר מיץ מן הקליפות. זרוק את התיק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
9
מוסיפים ג ' ינג ' ר, וניל, סוכר וחמאה לסיר, ערבוב היטב לשלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. מבשלים 15 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלהידבק לתחתית הסיר, וחום נמוך יותר אם מאיים מקל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים זרעי שומשום ומבשלים עוד 15 דקות, מתערבבים ללא הרף כדי לשמור על התחתית מלהישרף.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1
מורחים 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, למקם את הצלחת בחזרה במקפיא ומבשלים את הפרי עוד 4 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת, אבל להיזהר על בישול ארוך מדי או תוכל לשנות את הטעם של המרמלדה שלך.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הפרי. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. מרמלדה נפתחה צריכה להיות בקירור.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר