מרמלדת לימון מאיר
Meyer Lemon Marmalade is a ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני תבלין. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. והוא יספק כ 50 מנות. אם יש לכם סוכר, לימונים של מאייר, אין סוכר שצריך אבקת פקטין פירות, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו Meyer Lemon Marmalade, Meyer Lemon Jinger Marmalade, ו Meyer Lemon, Jinger & Mint Marmalade (מתכונים דומים).
הוראות
מדוד את הסוכר לקערה גדולה ומניח בצד.
באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מהלימונים ברצועות.
חותכים את הרצועות לאורך לפרוסות דקות מאוד.
מעבירים את הרצועות לסיר גדול עם תחתית כבדה ומוסיפים 2 1/2 כוסות מים וסודה לשתייה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הקליפות התרככו, על 5 דקות.
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לחתוך את היד הנותרת (החלק הלבן) מן הלימונים. עובד על קערה כדי לתפוס את המיצים, לחתוך את הלימון לחלקים.
שים את המגזרים בקערה ולסחוט את הממברנה כדי לשחרר כמה שיותר מיץ ככל האפשר.
למדוד את קטעי לימון ומיצים (הסרת כל זרעים). אתה צריך בערך 1 כוס.
מוסיף את המגזרים ומיצים לסיר.
מפזרים פקטין על התערובת ולהביא אותו לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים סוכר בבת אחת. חזור לרתיחה מלאה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר את הסיר מהחום ומערבבים את הג ' ינג ' ר הגבישי. לרפרף כל קצף מפני השטח של המרמלדה. מצקת את המרמלדה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.