קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

מרמלדת לימון מאיר

מרמלדת לימון מאיר
Meyer Lemon Marmalade is a ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני תבלין. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. והוא יספק כ 50 מנות. אם יש לכם סוכר, לימונים של מאייר, אין סוכר שצריך אבקת פקטין פירות, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו Meyer Lemon Marmalade, Meyer Lemon Jinger Marmalade, ו Meyer Lemon, Jinger & Mint Marmalade (מתכונים דומים).

הוראות

1
מדוד את הסוכר לקערה גדולה ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מהלימונים ברצועות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
חותכים את הרצועות לאורך לפרוסות דקות מאוד.
4
מעבירים את הרצועות לסיר גדול עם תחתית כבדה ומוסיפים 2 1/2 כוסות מים וסודה לשתייה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הקליפות התרככו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לחתוך את היד הנותרת (החלק הלבן) מן הלימונים. עובד על קערה כדי לתפוס את המיצים, לחתוך את הלימון לחלקים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
שים את המגזרים בקערה ולסחוט את הממברנה כדי לשחרר כמה שיותר מיץ ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
למדוד את קטעי לימון ומיצים (הסרת כל זרעים). אתה צריך בערך 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
8
מוסיף את המגזרים ומיצים לסיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
תוסיף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
10
מפזרים פקטין על התערובת ולהביא אותו לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
11
מוסיפים סוכר בבת אחת. חזור לרתיחה מלאה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12
הסר את הסיר מהחום ומערבבים את הג ' ינג ' ר הגבישי. לרפרף כל קצף מפני השטח של המרמלדה. מצקת את המרמלדה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף