קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות36
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מרנג קוקוס בראוניז

מרנג קוקוס בראוניז
בראוניז קוקוס מרנג דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 36. לקינוח הזה יש 197 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. אם יש לך סוכר, סודה לשתייה, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 13%, וזה לא כל כך עצום. בראוניז קוקוס מרנג מהפך, עוגת שעועית קוקוס-וניל עם ציפוי קרם חמאת מרנג קוקוס, ו בראוניז פודי ס ' מור עם מרנג מרשמלו קלוי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 אום. בקערה גדולה, שמנת את החמאה, 1/2 כוס סוכר חום וסוכר עד אור רכה. מקציפים פנימה חלמונים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת רק עד לקבלת תערובת אחידה (הבלילה תהיה סמיכה).
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
מורחים לתוך משומן 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מפזרים מעל את השוקולד צ ' יפס, הקוקוס והאגוזים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קוקוסקוקוס
אגוזי מלךאגוזי מלך
5
בקערה גדולה נוספת מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר החום, 1 כף בכל פעם. מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מורחים מעל.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
7
אופים 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי (אל תאפו יתר על המידה). מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
8
חותכים לסורגים. יש לאחסן במקרר.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב בראוניז עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "