מרנגי פטל במילוי שוקולד
מרנג פטל במילוי שוקולד יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. בתוספת זו יש 182 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 76 סנט למנה מנות. אם יש לך אבקת ג'לטין פטל, תמצית וניל, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). עוגיות שוקולד במילוי חמאת בוטנים עם ציפוי גנאש שוקולד , עוגיות במילוי חמאת בוטנים בשוקולד ועוגיות פטל עם ציפוי פטל דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים חלבונים בקערה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מקציפים חלבונים וקרם טרטר במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. טורפים בהדרגה ג'לטין.
מוסיפים סוכר, 1 כף בכל פעם, מקציפים על גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות והסוכר נמס.
זרוק מרנג לשמונה תלוליות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. צור 3-1/2-in. כוסות עם גב כף.
אופים ב-250 מעלות למשך 45 דקות. כבה את התנור; משאירים מרנגים בתנור למשך 1 עד 1-1/2 שעה.
למילוי, במיקרוגל, ממיסים שוקולד עם מים; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. לְהִתְקַרֵר. בקערה קטנה מקציפים חלב, וניל וטופינג מוקצף עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים לשוקולד מומס. כף לתוך כוסות מרנג. מקררים עד להגשה.