מרסלה וקרוסטטה תאנה מיובשת
מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך את כל המטרה קמח, זרעי שומר, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרוסטטה פירות יבשים ואגוזים, רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, ו קרוסטיני תאנה אפוי.
הוראות
מערבבים את כל החומרים בסיר גדול כבד ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך. כיסוי ומבשלים עד תאנים הם מאוד רך, על 1 שעה. לחשוף ומבשלים עד הנוזל מפחית מעט, על 8 דקות.
העברת תערובת לקערה בינונית. מגניב במקצת. מקררים עד קריר, ערבוב מדי פעם( תערובת תהיה עבה), כ 45 דקות. זרוק מקלות קינמון. (מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.)
מערבבים קמח, סוכר, זרעי שומר ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה וביצה 1. באמצעות פניות on / off, לעבד עד צורות הבצק. לאסוף בצק לכדור; לחלק לשניים. לשטח כל חצי בדיסק. לעטוף 1 דיסק בניילון נצמד; לקרר עד קר, לפחות 30 דקות ועד 1 יום. לחץ על דיסק הבצק שנותר על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת טארט בקוטר 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. פירס בוטום עם מזלג. להירגע עד המשרד, כ -10 דקות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.)
מרדדים דיסק בצק מקורר על נייר שעווה עד 12 אינץ ' עגול.
מעבירים בצק על נייר שעווה לתבנית אפייה ללא מסגרת.
חותכים את הבצק לשנים עשר רצועות ברוחב 3/4 אינץ'. רצועות צמרמורת בעת מילוי טארט.
מניחים 6 רצועות בצק על גבי מילוי, ריווח שווה.
מניחים 6 רצועות שנותרו באלכסון על גבי הראשון 6 רצועות, ויצרו דפוס סריג יהלום. הקש קצוות של רצועות נגד קצה מחבת טארט לקצץ.
להקציף את הביצה הנותרת בקערה קטנה כדי להתמזג; מברשת על הסריג.
אופים טארט עד מיצים בועה עבה סביב הקצוות ואת הקרום הוא זהב עמוק, על 55 דקות. מגניב על rack 1 שעה. באמצעות סכין קטנה, לשחרר בעדינות טארט מן הצדדים מחבת.
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה.