מרסלה עוף מתוק
עוף מתוק Marsala יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 370 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . לך לחנות ותביא עמילן תירס, סירופ תירס, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, מרסלה קצפת בטטות, ו נקניק איטלקי מתוק וטורטליני ברוטב יין מרסלה.
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים פטריות, בצל ושום לתוך חמאה מומסת, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים ומערבבים את התערובת עד הפטריות הם חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
מערבבים יין Marsala, ציר עוף, סוכר חום, מיץ לימון, מולסה וסירופ תירס לתוך תערובת פטריות; מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מפחית על ידי כמחצית, 10 עד 15 דקות.
להקציף קורנפלור למים קרים בקערה קטנה. להזרים את תרחיף קורנפלור לתוך רוטב מרסלה, ערבוב ללא הרף; לבשל ומערבבים עד הרוטב מתעבה, עוד 10 עד 15 דקות.
מחממים שמן זית עם 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים עוף עד חום זהוב עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 3 עד 5 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מסדרים כל חזה עוף למרכז צלחת.
רסס רוטב מרסלה על כל חזה עוף; מקשטים עם בצל ירוק לשרת.