עוף מתוק Marsala יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 370 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . לך לחנות ותביא עמילן תירס, סירופ תירס, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, מרסלה קצפת בטטות, ו נקניק איטלקי מתוק וטורטליני ברוטב יין מרסלה.
הוראות
1
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים פטריות, בצל ושום לתוך חמאה מומסת, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים ומערבבים את התערובת עד הפטריות הם חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
חמאה
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מערבבים יין Marsala, ציר עוף, סוכר חום, מיץ לימון, מולסה וסירופ תירס לתוך תערובת פטריות; מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מפחית על ידי כמחצית, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
סוכר חום
מיץ לימון
סירופ תירס
מולסה
פטריות
3
להקציף קורנפלור למים קרים בקערה קטנה. להזרים את תרחיף קורנפלור לתוך רוטב מרסלה, ערבוב ללא הרף; לבשל ומערבבים עד הרוטב מתעבה, עוד 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מחממים שמן זית עם 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים עוף עד חום זהוב עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 3 עד 5 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עוף שלם
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת
5
מסדרים כל חזה עוף למרכז צלחת.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
6
רסס רוטב מרסלה על כל חזה עוף; מקשטים עם בצל ירוק לשרת.