מרק אבוקדו Mexicana
מרק אבוקדו Mexicanan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מרק, והוא נעשה בערך 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך אבוקדו, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שעועית שחורה ומרק בצל בסגנון Mexicana., פיצה מקסיקנה, ו Arroz A La Mexicana (מתכונים דומים).
הוראות
להשליך גבעולי צ ' ילי וזרעים (לקצץ ורידים אם פחות חום רצוי). צ ' ילי טחון דק.
עם מחית תפוחי אדמה או מזלג, אבוקדו מחית עד כמעט חלקה, משאיר כמה חתיכות זעירות.
מוסיפים צ ' ילי ומלח לפי הטעם.
במחבת 3-4 ליטר, להביא מרק לרתיחה על חום גבוה.
בינתיים, תל חלקים שווים של תערובת אבוקדו פירה בקערות מרק רדודות.
מצקת את מרק העוף החם סביב אבוקדו בקערות המרק.
מפזרים כל מנה עם כוסברה קצוצה.