מרק אבוקדו עם תבלין פרי הדר שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך אבוקדו, יוגורט, שמן זית extravirgin, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: גספצ'ו עם שרימפס ותבלינים אבוקדו, טאקו שרימפס עם סלסה הדר-אבוקדו, ו מרק הדרים אבוקדו צונן.
הוראות
1
כדי להכין להתענג, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה, לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
כדי להכין מרק, לשלב מרק ו 9 מרכיבים הבאים (דרך jalapeo) בבלנדר; מחית עד חלקה, גירוד הצדדים. מצקת 1 1/4 תערובת אבוקדו כוסות לתוך כל אחד 4 קערות; העליון כל מנה עם תערובת שרימפס 1/4 כוס 1 כף גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה