מרק אורזו נקניק איטלקי
מרק אורזו נקניק איטלקי הוא מתכון ים תיכוני המגיש 2. למנה העיקרית הזו יש 363 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש פסטה מעטפת, שמן זית, בצל ופטרוזיליה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 48%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: נקניק איטלקי ומרק אורזו, מרק נקניק איטלקי תרד אורזו, ו מרק אורז עגבניות נקניק איטלקי.
הוראות
בסיר גדול מבשלים את הנקניקיה, הפטריות, הקישואים והבצל בשמן על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מוסיפים את המרק, העגבניות, הבזיליקום והפלפל. מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה פסטה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהפסטה רכה.