מרק אספרגוס עם גבינת עיזים עשב
מרק אספרגוס עם גבינת עיזים עשב לוקח בערך 58 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 149 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -7 היו אומרים שהוא פגע במקום. לכו לחנות ואספו מלח ופלפל כשר, עלי בזיליקום, כרישה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 58%, וזה די טוב. מתכונים דומים: אספרגוס ומרק כרישה עם גבינת עיזים, נפוליאון עם גבינת עיזים עשב ואספרגוס, ו מרק עגבניות קיץ עם גבינת עיזים עשב.
הוראות
גבינת עיזים: מרפדים נייר אפייה קטן בנייר אפייה. הניחו בצד.
בעזרת מזלג, בקערה קטנה, שלבו את גבינת העיזים והבזיליקום לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בעזרת כף עוגיות של 1/2 אונקיה או כף עגולה מרוססת בתרסיס בישול שמן צמחי, גורפים את גבינת העיזים לכדורים ומסדרים על תבנית האפייה המוכנה. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרק: בתנור הולנדי או בסיר גדול מחממים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד לריכוך, כ -3 עד 4 דקות.
מוסיפים את המרק, האספרגוס והבזיליקום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. הגבירו את האש לגבוהה והביאו את התערובת לרתיחה. מנמיכים לרתיחה ומבשלים עד שהאספרגוס רך, כ -15 דקות. בעזרת בלנדר טבילה מערבבים את המרק לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שמור את המרק חם על אש נמוכה.
להגשה: מצקת את המרק לקערות רדודות ומקשטים בגבינת העיזים העשבתית.
הערה של קוק: ניתן למחית את המרק גם על ידי מצקת, בקבוצות, למעבד מזון או בלנדר ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים של ירוק אופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה היא כנה, קשורה עדינות ועגלגלות. הרושם הראשוני נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריהם תווים שמנת. סוף סוף מתמיד על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.