מרק אספרגוס עם פודינג פרמזן
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אספרגוס, מים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב כל הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו מרק פרמזן אספרגוס, מרק אספרגוס עם מטבעות חמאה, ו מרק אספרגוס טרי עם צ'יפס פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
להביא גבינה, שמנת וחלב רק לרתיחה בסיר כבד קטן על חום מתון, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום והתלול, מכוסה, 30 דקות.
יוצקים קרם ספוג דרך מסננת דקה מאוד לתוך קערה, לחיצה קלה על מוצקי גבינה וזורקים אותם.
להקציף יחד ביצה שלמה, חלמונים, מלח ופלפל לבן בקערה אחרת, ולאחר מכן להוסיף קצפת רוויה בזרם, לטאטא עד חלקה. לחלק בין ramekins חמאה היטב.
הגדר ramekins במחבת אפייה ואופים באמבט מים חמים באמצע התנור עד מרכזי פודינג נקבעים לחלוטין, 40 עד 45 דקות.
להעביר ramekins למדף מגניב 5 דקות (לא מאפשרים להתקרר יותר, או פודינג ידבק ramekins).
לשטוף כרישה קצוצה בקערה של מים קרים, ואז להרים ולנקז היטב. לבשל כרישה, שאלוט, פלפל, ו 1/2 כפית מלח בחמאה בסיר כבד 4-6 ליטר מעל חום נמוך בינוני, ערבוב, עד כרישה הוא התרכך, על 3 דקות.
מוסיפים אספרגוס, מרק, ומים ומבשלים, מכוסה, עד אספרגוס הוא פשוט רך, 10 עד 12 דקות. לאחר 2 עד 4 דקות, להסיר 6 עצות אספרגוס, חצי לאורכו ושמורה לקישוט.
מרק פירה בקבוצות בבלנדר עד חלקה (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים).
העברה לקערה גדולה, ואז לשפוך דרך מסננת לתוך סיר ניקה. מערבבים בשמנת, נשאר 1/4 כפית מלח, ופלפל לטעום ולחמם על חום נמוך בינוני עד חם.
עבודה עם 1 פודינג בכל פעם, להפעיל סכין דק סביב קצה של כל אחד כדי לשחרר אותו, ואז להפוך קערת מרק מעל ramekin ולהפוך פודינג לקערה. חזור עם רפרפת הנותרים. מרק מצקת סביב פודינג ומקשטים עם עצות אספרגוס שמורות תלתלי פרמזן.
מרק יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב, חשוף, ואז רגוע, מכוסה.