מרק אספרגוס קלוי עם עשבי תיבול האביב Gremolata
מרק אספרגוס קלוי עם עשבי תיבול האביב Gremolata עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 175 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מרק עוף במלח נמוך, כרישה, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו קציצות עוף מוקפצות עם אספרגוס, בצלים אביביים וגרמולטה טרגונית, קרם של מרק אספרגוס היבול עם ירקות האביב שום קלוי, ו ירך חזיר צלוי בעשב עם גרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אספרגוס, כרישה, ושמן בקערה גדולה מאוד; לזרוק להתמזג. מחלקים בין 2 גיליונות אפייה גדולים rimmed.
מפזרים מלח ופלפל. ירקות צלויים עד חתיכות אספרגוס רכים כרישה הם זהובים, ערבוב מדי פעם, על 45 דקות; מגניב על הסדינים.
כף 1/3 של ירקות לתוך בלנדר; להוסיף 2 מרק כוסות. להתמזג עד חלקה.
העברה לסיר גדול. חזור 2 פעמים נוספות, באמצעות מחצית הירקות הנותרים 2 מרק כוסות עבור כל אצווה. מרק חם על אש בינונית, דליל עם מרק יותר על ידי 1/2 כוסuls, אם תרצה. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. כיסוי; צמרמורת. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
מערבבים פטרוזיליה, קליפת לימון, טרגון, ושום בקערה קטנה עבור גרמולטה.
מפזרים עם גרמולטה ומגישים.