מרק אפונה ופסטו
Pean ומרק פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 2 . מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מים, מיץ ליים, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 17 דקות. נסו סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני (מתכונים דומים).
הוראות
הדרך המהירה ביותר להמשיך היא למלא קומקום ראשון ולשים אותו על לרתיחה. כאשר הוא מבושל, למדוד את הסכום שאתה צריך לתוך מחבת ולשים על הכיריים לחזור לרתיחה.
מוסיף את האפונה הקפואה, בצל ירוק, מלח ומיץ ליים ולתת הכל בועה יחד במשך 7 דקות.
תזרקו את הבצל הירוק ותנפצו על האפונה והנוזל שלהם עם הפסטו בבלנדר.*
יוצקים לתוך בקבוק תרמוס שהשארת מלא במים חמים ולאחר מכן התרוקן ולוודא שאתה בורג העליון על בצורה מאובטחת.
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.