מרק אפונה, חסה ושומר יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שאלוט, זרעי שומר, אפונה פטיט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו שומר, פלפלים, סלט חסה, סלט חסה ושומר עם ויניגרט הדרים, ו סלט חסה ושומר עם רוטב תפוזים וחרדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר כבד גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיף את שאלוט ושומר. העונה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מכסים את הסיר ומבשלים עד רך כמעט, ערבוב מדי פעם, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את החסה וזורקים עד נבול, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
4
מערבבים את האפונה, מרק, 1 כוס מים וזרעי שומר. מביאים את המרק לרתיחה. מכסים; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הירקות הם רק במכרז, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
יוצקים את המרק בחזרה לסיר ולשמור על חום נמוך חם. העונה עם הנותרים 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. דק את המרק על ידי הוספת 1 כף של מרק נוסף בכל פעם, במידת הצורך.