מרק ארטישוק ירושלמי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני, וראשוני מתכונים לרפרטואר שלך, מרק ארטישוק ירושלמי עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 222 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה על 1 שעה ו 35 דקות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 34%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: בריוש דג קרום עם מחית ארטישוק ירושלמי וחמוצים ארטישוק ירושלמי, קרם ארטישוק ומרק ארטישוק ירושלמי, ו מרק ארטישוק ירושלמי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הבאתי חופן ארטישוק ירושלמי הביתה מהשוק, שטפתי וצליתי אותם (עור והכל) בתנור עם טפטוף פשוט של שמן זית, מלח ים ופלפל. בישלתי אותם לאורך כל הדרך כמו שהייתי תפוח אדמה אפוי. ניסיתי לצלות אותם בפעם השנייה ולהחליף את שמן הזית בשמן אגוזי לוז לתוצאות טעימות עוד יותר. עכשיו, הירקות מסתכנים להשתלט על חיי התוצרת שלי כפי שאני מכיר אותם! חתכתי כמה לסיבובים דקים, טיגנתי אותם ופיזרתי אותם על סלט ארוגולה. טעים. חשבתי שהגעתי לשיא עם ההכנות האלה עד שטעמתי את המרק הזה...השילוב של צלייה ותבשיל אותם מניב טעם מורכב.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מניחים 1/2 את הארטישוק הירושלמי על תבנית עם נייר אפייה.
מזלפים אותם עם 1 1/2 כפות שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מניחים את המגש במרכז התנור ומבשלים עד שהם מניבים לחלוטין כשהם מנוקבים בקצה הסכין, 30 עד 45 דקות.
בינתיים פורסים את שאר הארטישוק הירושלמי בפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מחממים סיר בינוני ומוסיפים את 1 1/2 כפות שמן הזית הנותרות.
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 5 דקות.
מוסיפים את הטימין ופרוסות הארטישוק הירושלמי ומערבבים למיזוג החומרים. בדוק את התיבול. מבשלים 5 עד 10 דקות ומוסיפים 4 כוסות מים.
מבשלים עד שהארטישוק הירושלמי רך לחלוטין, 25 עד 30 דקות. אם הנוזל מפחית יותר מדי במהלך זמן הבישול הזה, מוסיפים את 1 כוס המים הנותרים.
מוציאים את הקלויים מהתנור, מרבעים אותם ומוסיפים אותם ישירות לתערובת המרק. טעם לתיבול.
מוסיפים את השמנת. מחית את המרק במנות קטנות בבלנדר (או בבלנדר ידני) עד לקבלת מרקם חלק. לקבלת מרקם " כפרי "יותר, מחית רק 1/2 ומשאיר את השני 1/2" שמנמן."
מגישים עם מחמצת קרומית או לחם זרעים כדי להוציא את הטעם האגוזי הטבעי של המרק.
הצעת הגשה: לחם מחמצת קרום או לחם זרעים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט]()
לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט
הזר מציג רמזים לתפוח ירוק, יערה ובריוש קלוי. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם מעט לימון מאייר, טל דבש ותווים פרחוניים רכים. הבלאן דה בלאנס ברוט הוא מאוד מטבח וידידותי לקוקטיילים. נסה את זה עם מתאבנים מלוחים, פופקורן בחמאה, מנות פסטה שמנת, עוף מטוגן, מנות אסיאתיות חריפות, פירות ים, קינוחים על בסיס פירות או גבינה רכה למחצה. מערבבים עם ליקרי סמבוק או פירות, או מיץ טרי ומשקאות חריפים איכותיים לקוקטייל נוצץ קליל ומרענן.התערובת: שרדונה מקנה עומק ומורכבות לאיזון הכללי ואילו שנין בלאן מעניק הדרים ורמזים לדבש למרקם קרמי. החומציות הגבוהה יותר של קולומברד מספקת מבנה, אורך ומינרליות נעימה שמוסיפים בפרופיל הפירות של אוגני בלאן. הענבים מקורם בטרוירים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ועמק הלואר.