קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ארטישוק ירושלמי עם שום ובייקון

מרק ארטישוק ירושלמי עם שום ובייקון
מרק ארטישוק ירושלמי עם שום ובייקון עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 278 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי טימין, עלי מרווה, ארטישוק ירושלמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ארטישוק ירושלמי ומרק שום צלוי, ארטישוק ירושלמי ומרק אגוזים עם בייקון פריך, ו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי.

הוראות

1
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיף את הבייקון ומבשל, מסתובב מדי פעם, עד שהוא מתחיל פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
3
מוסיפים את הבצל, שומר,כרישה, סלרי, שום, מרווה, טימין, עלה דפנה, ½ כפית מלח ¼ כפית פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מוסיף את הארטישוק הירושלמי ומבשל במשך 15 עד 20 דקות יותר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
5
יוצקים את המניה, מוסיפים את תפוחי האדמה ואת הנותרים 1 כפיות מלח, ולהביא את התערובת לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים, חשוף, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
הסר את עלה המפרץ וזרוק אותו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
7
מסירים את הבייקון וקוצצים אותו בערך; מניחים אותו בצד עד תקופת המאסר.באמצעות בלנדר, בלנדר טבילה ביד, או מעבד מזון, ועבודה בקבוצות, לרסס את המרק עד שהוא חלק מאוד. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים כדי להשיג עקביות הרצוי. התאם תיבול לפי הצורך.לחמם את המרק ולצקת את המרק לקערות חמות. מעל כל מנה עם קצת בייקון שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת