מרק ארטישוק ירושלמי עם שום ובייקון
מרק ארטישוק ירושלמי עם שום ובייקון עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 278 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי טימין, עלי מרווה, ארטישוק ירושלמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ארטישוק ירושלמי ומרק שום צלוי, ארטישוק ירושלמי ומרק אגוזים עם בייקון פריך, ו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי.
הוראות
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיף את הבייקון ומבשל, מסתובב מדי פעם, עד שהוא מתחיל פריך, על 8 דקות.
מוסיפים את הבצל, שומר,כרישה, סלרי, שום, מרווה, טימין, עלה דפנה, ½ כפית מלח ¼ כפית פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם במשך 5 דקות.
מוסיף את הארטישוק הירושלמי ומבשל במשך 15 עד 20 דקות יותר, ערבוב מדי פעם.
יוצקים את המניה, מוסיפים את תפוחי האדמה ואת הנותרים 1 כפיות מלח, ולהביא את התערובת לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים, חשוף, כ -30 דקות.
הסר את עלה המפרץ וזרוק אותו.
מסירים את הבייקון וקוצצים אותו בערך; מניחים אותו בצד עד תקופת המאסר.באמצעות בלנדר, בלנדר טבילה ביד, או מעבד מזון, ועבודה בקבוצות, לרסס את המרק עד שהוא חלק מאוד. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים כדי להשיג עקביות הרצוי. התאם תיבול לפי הצורך.לחמם את המרק ולצקת את המרק לקערות חמות. מעל כל מנה עם קצת בייקון שמורות.