לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו מרק בטטה ותפוחים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 79 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח ופלפל, גבינת פטה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותזונה ראשונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בטטה, מרק דלעת ותפוחים , פירה בטטה, תפוחי אדמה וקוטיג'ה קוואסדילה , ואיך מתוקה היא לזניה בטטה .
הוראות
1
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הבטטות והתפוח על תבנית אפייה משומנת, וצולים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהם רכים. מצננים, ומקלפים את הבטטות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחממים שמן זית בסיר מרק על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיפים את הבצל, הסלרי, עלה הדפנה והגזר; להקפיץ עד לריכוך.