לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו מרק בטטה ותפוחים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 79 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח ופלפל, גבינת פטה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותזונה ראשונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בטטה, מרק דלעת ותפוחים , פירה בטטה, תפוחי אדמה וקוטיג'ה קוואסדילה , ואיך מתוקה היא לזניה בטטה .
הוראות
1
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הבטטות והתפוח על תבנית אפייה משומנת, וצולים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהם רכים. מצננים, ומקלפים את הבטטות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מחממים שמן זית בסיר מרק על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבצל, הסלרי, עלה הדפנה והגזר; להקפיץ עד לריכוך.