מרק בטטה ותפוחים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו מרק בטטה ותפוחים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 79 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח ופלפל, גבינת פטה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותזונה ראשונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בטטה, מרק דלעת ותפוחים , פירה בטטה, תפוחי אדמה וקוטיג'ה קוואסדילה , ואיך מתוקה היא לזניה בטטה .
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מניחים את הבטטות והתפוח על תבנית אפייה משומנת, וצולים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהם רכים. מצננים, ומקלפים את הבטטות.
מחממים שמן זית בסיר מרק על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, הסלרי, עלה הדפנה והגזר; להקפיץ עד לריכוך.
מסירים את עלה הדפנה וזורקים.
יוצקים פנימה את מרק העוף, ומוסיפים את הבטטה והתפוח. טוחנים בקבוצות בעזרת בלנדר רגיל, או במידת האפשר השתמשו בבלנדר טביל לטחון בעודם בסיר.
מחזירים לסיר המרק ומערבבים פנימה את השמנת, גרידת הלימון ומיץ הלימון. טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
מחממים, אך לא להרתיח. מצקת לקערות הגשה, ומקשטים בגבינה מפוררת.