קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

מרק בטטה ותפוחים

מרק בטטה ותפוחים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו מרק בטטה ותפוחים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 79 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח ופלפל, גבינת פטה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותזונה ראשונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בטטה, מרק דלעת ותפוחים , פירה בטטה, תפוחי אדמה וקוטיג'ה קוואסדילה , ואיך מתוקה היא לזניה בטטה .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הבטטות והתפוח על תבנית אפייה משומנת, וצולים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהם רכים. מצננים, ומקלפים את הבטטות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחממים שמן זית בסיר מרק על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הבצל, הסלרי, עלה הדפנה והגזר; להקפיץ עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מסירים את עלה הדפנה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
יוצקים פנימה את מרק העוף, ומוסיפים את הבטטה והתפוח. טוחנים בקבוצות בעזרת בלנדר רגיל, או במידת האפשר השתמשו בבלנדר טביל לטחון בעודם בסיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מחזירים לסיר המרק ומערבבים פנימה את השמנת, גרידת הלימון ומיץ הלימון. טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מחממים, אך לא להרתיח. מצקת לקערות הגשה, ומקשטים בגבינה מפוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מתפוררתגבינה מתפוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת