מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך בשר טחון, עגבניות משומר, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו מרק עדשים בסגנון איטלקי, מרק בצל בסגנון איטלקי, ו מרק עוף עם אטריות בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת כבדה, לבשל בשר טחון ונקניק חזיר עם בצל, שום ופלפל ירוק עד הבשר מבושל דרך. בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
נקניק חזיר
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים ומעבירים את התערובת לעציץ.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את השעועית הירוקה, קישואים, רוטב עגבניות ועגבניות משומר. מתבלים בסגנון איטלקי, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 1/2 שעה.