מרק בצל מוקרם
מרק בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו באגט, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו מרק שום מוקרם (מרק שום קרם), כרובית מוקרם / Gratin, ו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 4 כפות. חמאה לא מלוחה ו-1 כף. שמן זית בסיר גדול.
הוסף 3 lb. בצל צהוב פרוס דק ו 4 ענפי קורנית; לבשל, מכוסה, על חום בינוני נמוך במשך 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
לחשוף, להוסיף 1 כפית. סוכר ו-1/2 כפית. מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם חום עמוק caramelized, 30 עד 40 דקות.
הוסף 1 כף. קמח לכל מטרה; לבשל במשך 2 דקות יותר, ערבוב.
מוסיפים 1 כוס יין לבן 8 כוסות מרק בשר דל נתרן; מערבבים חתיכות השחמה על החלק התחתון של סיר. חום נמוך ומבשל במשך 30 דקות; מערבבים מדי פעם. מתבלים עם פלפל.
חותכים 1 באגט לתוך 8 פרוסות עבות.
מורחים את שני הצדדים עם 3 כף. חמאה לא מלוחה; מניחים על תבנית אפייה. טוסט עד זהב משני הצדדים, 5 עד 8 דקות, מתהפך פעם אחת.
מניחים פרוסת טוסט על גבי כל קערה. לחלק 1 lb. גרוייר מגורר למעלה. הגדר קערות על גיליונות אפייה; אופים עד גבינה הוא מבעבע, 5 עד 10 דקות.