קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

מרק בצל צרפתי

מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 500 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם סיידר תפוחים, שילוב של בצל, מלח, קומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 90 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק בצל צרפתי בציפוי פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון, מרק בצל צרפתי קרוקפוט עם טוסט צרפתי גביני, ו מרק בצל צרפתי קרוקפוט עם טוסט צרפתי גביני.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חתוך את הקצוות מכל בצל ואז חצוי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
הסר את הקליפה ופורס דק לצורות חצי ירח. הגדר מחבת חשמלית ל -300 מעלות והוסף חמאה. לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים שכבת בצל ומפזרים מעט מלח. חזור על שכבות בצל ומלח עד שכל הבצלים נמצאים במחבת. אל תנסה לערבב עד שהבצל הזיע במשך 15 עד 20 דקות. לאחר מכן מערבבים מדי פעם עד שהבצל מהגוני כהה ומצטמצם לכ -2 כוסות. זה צריך לקחת 45 דקות עד 1 שעה. אל תדאג לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים מספיק יין לכיסוי הבצל והופכים את האש לגבוהה, ומפחיתים את היין לעקביות סירופ.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים קונסומה, מרק עוף, סיידר תפוחים וגרני זר. מנמיכים את האש ומבשלים 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
6
מניחים מתלה לתנור ב-1/3 העליון של התנור ומחממים פטם.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
חותכים לחם כפרי בסיבובים גדולים מספיק כדי להתאים לפה של כלי מרק בטוחים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
לחם כפרילחם כפרי
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מניחים את הפרוסות על גיליון אפייה ומניחים תחת ברוילר במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
9
תערובת מרק העונה עם מלח, פלפל וקוניאק.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
10
הסר זר גרני ומרק מצקת לתוך חרס עוזב סנטימטר אחד לשפה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
11
מניחים לחם עגול, קלוי כלפי מטה, על גבי המרק ומעליו גבינה מגוררת. צולים עד שהגבינה מבעבעת וזהובה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
אחוז שומןאחוז שומן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., בוז ' ולה

ניתן לשלב מרק בצל צרפתי עם פינו גריג 'יו ובוז' ולה. בוז ' ולה פירותי ישלים את הטעמים העשירים של המרק הזה. אם אתה מעדיף יין לבן, נסה פינו גריגיו. עמוד השדרה של קינג אסטייט פינו גריס עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
עמוד השדרה של קינג אסטייט פינו גריס
עמוד השדרה של קינג אסטייט פינו גריס
זה ייצור מוגבל פינו גריס הוא הבחין לראשונה עבור צבע פשתן שלה. מראה הזהב החיוור מפנה את מקומו לזר מורכב של אבן רטובה, סיגליות, אפרסק לבן ואלמנטים של אשכוליות. על החיך, תחושת פה גמישה מלווה בטעמי אגס ואננס טריים, המוגברים על ידי רכיבים של מי ורדים וגרידת ליים. איזון מורכב זה של פירות, מינרליות ובהירות מוביל לגימור חלק באורך בינוני. תהנה עכשיו עד 2031.