מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 500 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם סיידר תפוחים, שילוב של בצל, מלח, קומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 90 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק בצל צרפתי בציפוי פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון, מרק בצל צרפתי קרוקפוט עם טוסט צרפתי גביני, ו מרק בצל צרפתי קרוקפוט עם טוסט צרפתי גביני.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חתוך את הקצוות מכל בצל ואז חצוי לאורכו.
הסר את הקליפה ופורס דק לצורות חצי ירח. הגדר מחבת חשמלית ל -300 מעלות והוסף חמאה. לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים שכבת בצל ומפזרים מעט מלח. חזור על שכבות בצל ומלח עד שכל הבצלים נמצאים במחבת. אל תנסה לערבב עד שהבצל הזיע במשך 15 עד 20 דקות. לאחר מכן מערבבים מדי פעם עד שהבצל מהגוני כהה ומצטמצם לכ -2 כוסות. זה צריך לקחת 45 דקות עד 1 שעה. אל תדאג לשרוף.
מוסיפים מספיק יין לכיסוי הבצל והופכים את האש לגבוהה, ומפחיתים את היין לעקביות סירופ.
מוסיפים קונסומה, מרק עוף, סיידר תפוחים וגרני זר. מנמיכים את האש ומבשלים 15 עד 20 דקות.
מניחים מתלה לתנור ב-1/3 העליון של התנור ומחממים פטם.
חותכים לחם כפרי בסיבובים גדולים מספיק כדי להתאים לפה של כלי מרק בטוחים לתנור.
מניחים את הפרוסות על גיליון אפייה ומניחים תחת ברוילר במשך 1 דקה.
תערובת מרק העונה עם מלח, פלפל וקוניאק.
הסר זר גרני ומרק מצקת לתוך חרס עוזב סנטימטר אחד לשפה.
מניחים לחם עגול, קלוי כלפי מטה, על גבי המרק ומעליו גבינה מגוררת. צולים עד שהגבינה מבעבעת וזהובה, 1 עד 2 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., בוז ' ולה
ניתן לשלב מרק בצל צרפתי עם פינו גריג 'יו ובוז' ולה. בוז ' ולה פירותי ישלים את הטעמים העשירים של המרק הזה. אם אתה מעדיף יין לבן, נסה פינו גריגיו. עמוד השדרה של קינג אסטייט פינו גריס עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
עמוד השדרה של קינג אסטייט פינו גריס
זה ייצור מוגבל פינו גריס הוא הבחין לראשונה עבור צבע פשתן שלה. מראה הזהב החיוור מפנה את מקומו לזר מורכב של אבן רטובה, סיגליות, אפרסק לבן ואלמנטים של אשכוליות. על החיך, תחושת פה גמישה מלווה בטעמי אגס ואננס טריים, המוגברים על ידי רכיבים של מי ורדים וגרידת ליים. איזון מורכב זה של פירות, מינרליות ובהירות מוביל לגימור חלק באורך בינוני. תהנה עכשיו עד 2031.