מרק בצל צרפתי בסגנון ביסטרו
מרק בצל צרפתי בסגנון ביסטרו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 792 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק בצל, עלי טימין, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי, מרק בצל צרפתי בסגנון מסעדה, ו מרק בצל צרפתי - עם קצת סגנון איטלקי.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; בצל קצוץ ושאלות, ערבוב עד שקוף (כ 4 דקות). להפחית את החום בינוני; להמשיך לבשל עד הזהב (כ 4 דקות).
מניחים מרק בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מערבבים בצל מרוסק, טימין, חומץ ופלפל שחור; להפחית את החום לנמוך. כסה וחמם.
מרק מצקת לתוך 4 קערות בטוח-בטוח; העליון כל אחד עם 1 חתיכת לחם ו 1/4 של גבינה.
מקום תחת broiler במשך 3 דקות או עד גבינה הוא מבעבע וזהב. אם אין לך קערות צלייה-בטוח, השתמש בקערות בטוח לתנור, ואופה ב 350 במשך 5 דקות או עד גבינה מותכת.
מגישים מיד, נזהרים לא לגעת ישירות בקערות חמות.