קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

מרק בצל צרפתי עם בגט קרוסטיני

מרק בצל צרפתי עם בגט קרוסטיני
מרק בצל צרפתי עם בגט קרוסטיני עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 343 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מלח ופלפל, שום, שמן זרעי ענבים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: בעבודה: Crostini בצל צרפתי, Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, ו מרק בצל עם קרוסטיני גבינה.

הוראות

1
במחבת גדולה, מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את החמאה והבצל, ו לטגן עד הבצל הם שקופים ואת הקצוות הם השחמה, על 30 עד 40 דקות. מערבבים מדי פעם במהלך תהליך הבישול. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לאחר הבצל מבושלים, מוסיפים את היין כדי deglaze את המחבת. מערבבים ולאחר מכן מוסיפים את הפטרוזיליה, קורנית, עלי דפנה ושום. המשך לבשל עד שכל היין ירד, כ -15 עד 20 דקות. מנמיכים את החום, מוסיפים את המניה ומבשלים עד שהתערובת מצטמצמת לכ -3 כוסות נפח כולל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בעוד המניה מצטמצמת, לטפטף את הלחם הפרוס בשמן ומפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את הלחם על גיליון עוגיות ואופים עד מעט השחמה. לאחר השחמה, להסיר אותם מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
גליל פירותגליל פירות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
תחמם את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
מרק בצל מצקת לתוך crocks או קערות, משאיר מספיק מקום באגט קלוי. מעל כל קערה עם פרוסת לחם ומפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מרק בצלמרק בצל
בגטבגט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
7
שים את התנינים על מחבת סדין מטגן עד הגבינה נמסה מעט השחמה, על1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר מן broiler לשרת.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם