מרק בצל צרפתי עם בגט קרוסטיני
מרק בצל צרפתי עם בגט קרוסטיני עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 343 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מלח ופלפל, שום, שמן זרעי ענבים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: בעבודה: Crostini בצל צרפתי, Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, ו מרק בצל עם קרוסטיני גבינה.
הוראות
במחבת גדולה, מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את החמאה והבצל, ו לטגן עד הבצל הם שקופים ואת הקצוות הם השחמה, על 30 עד 40 דקות. מערבבים מדי פעם במהלך תהליך הבישול. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לאחר הבצל מבושלים, מוסיפים את היין כדי deglaze את המחבת. מערבבים ולאחר מכן מוסיפים את הפטרוזיליה, קורנית, עלי דפנה ושום. המשך לבשל עד שכל היין ירד, כ -15 עד 20 דקות. מנמיכים את החום, מוסיפים את המניה ומבשלים עד שהתערובת מצטמצמת לכ -3 כוסות נפח כולל.
בעוד המניה מצטמצמת, לטפטף את הלחם הפרוס בשמן ומפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את הלחם על גיליון עוגיות ואופים עד מעט השחמה. לאחר השחמה, להסיר אותם מהתנור.
מרק בצל מצקת לתוך crocks או קערות, משאיר מספיק מקום באגט קלוי. מעל כל קערה עם פרוסת לחם ומפזרים גבינה.
שים את התנינים על מחבת סדין מטגן עד הגבינה נמסה מעט השחמה, על1 דקה.