מרק בצל צרפתי עם פורצ'יני
המתכון מרק בצל צרפתי עם פורצ'יני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 647 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם gruyere, שום, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני.
הוסף 6 כפות של החמאה ולתת לו להמיס. מערבבים את הבצל ואת הקורנית ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל קרמל, על 40 עד 45 דקות.
בינתיים, לשים את הפטריות בסיר קטן לכסות עם כמה כוסות מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים כדי לשחזר את הפטריות.
מוסיף את השרי לסיר עם הבצל, כדי deglaze המחבת, ולאחר מכן מערבבים ביין.
הסר את הפטריות מן המרק שלהם עם כפית מחוררת ללוח חיתוך. קוצצים אותם, ומוסיפים אותם לבצלים.
הוסף את כל אבל 1/2 כוס האחרונה של נוזל פטריות למרק, על 1 כוס.
מוסיפים את צרור העשב ואת מלאי הבשר לסיר ומבשלים את המרק במשך 30 עד 45 דקות. מגניב ומקרר לארוחת איפור מראש. לחמם מעל חום בינוני, מכוסה, ולהכין את קרוטונים כאשר מוכן לשרת.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. טוסט הלחם על מתלה מעל תבנית אפייה, עד חום זהוב עמוק. חמאה על הלחם, באמצעות 2 כפות של חמאה שנותרה ולשפשף אותם בנדיבות עם שום לחתוך. למעלה טוסטים עם הגבינות ולהחזיר אותם לתנור עד הגבינה נמסה תוסס. טוסטים ניתן לארגן על גבי קרוקס של מרק, לשים על תבנית אפייה, ולאחר מכן עם גבינה אפוי חום, עבור מצגת דרמטית יותר.
מצקת את המרק לתוך קערות הגשה ומגישים עם טוסט הגבינה.