מרק בצל צרפתי קלאסי
המתכון קלאסי מרק בצל צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 24 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו יין, בצל, לחם באלכסון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי קלאסי, ו מרק בצל צרפתי קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני נמוך; מוסיפים בצל. מכסים ומבשלים 30 דקות או עד חום כהה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים יין ומיץ תפוחים; מביאים לרתיחה. מרתיחים, חשופים, 10 דקות או עד הנוזל מצטמצם כ 1/2 כוס. מערבבים במרק וקונסום; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 15 דקות.
מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה גדולה. צלוי 1 דקה בכל צד או עד הזהב.
מקום 6 (2-כוס) קערות או קרוקס מרק על תבנית אפייה גדולה. מרק כפית לתוך קערות. למעלה כל קערה של מרק עם 2 פרוסות לחם צרפתי קלוי, 1 1/2 כפות גבינה, ו 1 כפית פטרוזיליה. צלייה 2 עד 3 דקות או רק עד גבינה נמסה.