מרק בקר ובצל עם קרוטונים ביסקוויט גביני
מרק בקר ובצל עם קרוטונים ביסקוויט גביני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, סוכר חום, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק בקר ובצל עם קרוטונים ביסקוויט גביני, שעועית ביסקוויט גביני ותבשיל בקר, ו מרק פסטה וקציצה עם קרוטונים גביני.
הוראות
בסיר 3 ליטר, לבשל בשר בקר, תערובת מרק בצל ופלפל על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים במרכיבי המרק הנותרים.
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. קוק חשף 10 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 218°. spray גיליון עוגיות עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים ביסקוויק, גבינת פרמזן ומי כוס 1/4 עד צורות בצק רכות.
מניחים את הבצק על משטח העבודה מפוזר עם תערובת ביסקוויק נוספת; רול בתערובת ביסקוויק למעיל. צורה לכדור; ללוש 10 פעמים.
על גיליון עוגיות, לחץ או לגלגל בצק לתוך מלבן 12x6 אינץ', 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים ל 8 ריבועים, אבל לא נפרדים.
אופים 6 עד 8 דקות או עד חום זהוב.
הסר מרק מחום; לכסות כדי להתחמם.
הסר קרוטונים מהתנור; מפזרים גבינה שוויצרית. הגדר שליטה בתנור לצלות.
לחתוך ולהפריד קרוטונים מעט. צלייה עם צמרות 4 עד 6 סנטימטרים מחום 2 עד 3 דקות או עד גבינה הוא תוסס מעט השחמה.
מרק מצקת לתוך 4 קערות; לצוף 2 קרוטונים בכל קערה.