מרק בשר ירקות . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם רוטב עגבניות, טימין, כרוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סדרת מרק בקר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, מרק סטייק (מרק בקר ירקות), ו מרק בקר וירקות.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
בתנור הולנדי גדול משחימים את הבשר בשמן בקבוצות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מעבירים לסיר גדול; מוסיפים את השום, עלי הדפנה, הטימין, המים, רוטב העגבניות והמיץ, החמין והשעורה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
דלעות פאי בינוני כל אחת)
שעורה
צרור תרד טרי (בערך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1.
6
מוסיפים ירקות; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 עד 2 שעות או עד שהירקות והבשר רכים.