מרק בשר משקם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק בשר משקם. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . אם יש לכם בצל, שיני שום, שזיפים מיובשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק ירקות משקם / מרק מזין וטיהור, [] אסיה בשר בקר & מרק אטריות עם 5 מרכיבים מרק בשר, ו מרק בשר (מתכונים דומים).
הוראות
לשלב צלעות קצרות, בצל, שזיפים מיובשים בסיר כבד מאוד גדול; להוסיף 6 רביעיות (עדיף מסוננים או מי מעיין).אם אין אפשרות להוסיף את כל המים בבת אחת, יוצקיםכתים נוזל מאוחר יותר כמו מרק מפחית.מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ברפרוף כל קצף מפני השטח. כיסוי עם מכסה מעט פתוח. להפחית את החום נמוך ופשוט מאוד בעדינות, מדי פעם לקמצןאת פני השטח, עד הבשר הוא רך, על2 1/2 שעות. Uncover; מבשלים עד האחהוא בטעם אינטנסיבי, כ 3 שעות יותר.
מניחים מסננת בסדר רשת על אחרהסיר גדול; קו עם שכבה של cheeseclothand מרק זן (אתה צריך about8 כוסות).
הסר בשר מעצמות בשמורת מסננת לשימוש נוסף; discardremaining מוצקים במסננת. כף שומן פני מרק. עונה לפי הטעם salt.DO קדימה: ניתן לעשות 3 ימים קדימה.כיסוי וצינה. תתחמם מחדש לפני ההגשה.