מרק בשר שעורה עשיר
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלי דפנה, גזר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה, מרק בשר בצל עשיר, ו מרק שעורה בקר עבור 2 (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או בתנור הולנדי, כגון Le Creuset.
מוסיפים את זנב השור, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות עד השחמה בכל רחבי.
הסר את זנב הסוס עם כף מחורצת ושמורה.
מוסיפים את הכרישה, גזר, בצל, סלרי ושום לשומן בסיר ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות, עד שהירקות מתחילים להשחים. לקשור את זרעי הקורנית יחד עם חוט מטבח ולהוסיף לסיר יחד עם עלי המפרץ. להחזיר את הזנב לסיר ולהוסיף את המרק, 1 כפית מלח, ו 1 כפית פלפל. להעלות את החום ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום, לכסות, ומבשלים 1 שעה. תשליך את צרור הקורנית ועלי המפרץ, ותוריד את השומן.
בינתיים, להביא 4 כוסות מים לרתיחה ולהוסיף את השעורה. מבשלים חשפו במשך 30 דקות, לנקז, ולהניח בצד.
כאשר המרק מוכן, מוסיפים את השעורה ומבשלים את המרק לעוד 15 או 20 דקות, עד שהשעורה מכרז. בהתאם למליחות המניה, המרק עשוי להזדקק לכפית נוספת של מלח ופלפל.
מגישים חם, עם או בלי זנב השור.