קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות24
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בשר שעורה עשיר

מרק בשר שעורה עשיר
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלי דפנה, גזר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה, מרק בשר בצל עשיר, ו מרק שעורה בקר עבור 2 (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או בתנור הולנדי, כגון Le Creuset.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים את זנב השור, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות עד השחמה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הסר את זנב הסוס עם כף מחורצת ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מוסיפים את הכרישה, גזר, בצל, סלרי ושום לשומן בסיר ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות, עד שהירקות מתחילים להשחים. לקשור את זרעי הקורנית יחד עם חוט מטבח ולהוסיף לסיר יחד עם עלי המפרץ. להחזיר את הזנב לסיר ולהוסיף את המרק, 1 כפית מלח, ו 1 כפית פלפל. להעלות את החום ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום, לכסות, ומבשלים 1 שעה. תשליך את צרור הקורנית ועלי המפרץ, ותוריד את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
זנב שורזנב שור
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
בינתיים, להביא 4 כוסות מים לרתיחה ולהוסיף את השעורה. מבשלים חשפו במשך 30 דקות, לנקז, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
כאשר המרק מוכן, מוסיפים את השעורה ומבשלים את המרק לעוד 15 או 20 דקות, עד שהשעורה מכרז. בהתאם למליחות המניה, המרק עשוי להזדקק לכפית נוספת של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
8
מגישים חם, עם או בלי זנב השור.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור