מרק גבינת ברוקולי השמיני
מרק גבינת ברוקולי השמיני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 310 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם מים, עמילן תירס, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו מרק גבינת ברוקולי, מרק גבינת ברוקולי, ו מרק גבינת ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
אדים את הברוקולי בספינת קיטור או במסננת מעל מים רותחים עד שהם רכים וירוקים עזים, 15 דקות. הניחו בצד.
בקערה גדולה למיקרוגל, שלבו חצי וחצי, 2 כוסות מים וגבינה. מבשלים פנימה מיקרוגל עד שהגבינה נמסה וחלקה, תוך ערבוב כל 2 דקות. מערבבים מלח, פלפל ואבקת שום ומבשלים 2 דקות נוספות. בקערה נפרדת, לשלב קורנפלור הנותרים 2 כוסות מים, ערבוב להתמוסס.
הקציפו את תערובת עמילן התירס למרק. מחזירים את המרק למיקרוגל, מחממים ומערבבים כל 2 דקות עד שהוא סמיך. מערבבים ברוקולי; מחממים פעם נוספת ומגישים.