מרק גבינת ברוקולי-כרובית
ניתן להכין את המתכון למרק גבינת ברוקולי-כרובית תוך כ-30 דקות . חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 13 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 290 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כרובית, גרגירי זרעי עוף, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 56% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גראטן כרובית וברוקולי עם גבינת קממבר , מרק כרובית, כרישה וצ'דר , ואת המרק של אחותי: דלעת קארי שמנת ומרק כרובית .
הוראות
בסיר גדול מבשלים את הכרובית, הברוקולי, הבצל והגזר בחמאה במשך 5 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה 1-1/4 כוסות חלב, חמין, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, כ-5 דקות או עד שהירקות רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים את הקמח והחלב הנותר עד לקבלת תערובת חלקה; להוסיף לסיר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שמסמיך. להפחית את החום; מוסיפים גבינה ומערבבים עד להמסה.