מרק גזר בקארי עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 265 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם משחת קארי קלה, שמנת, ציר עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. ציון זה מוצק. נסו מרק גזר קארי, מרק גזר קארי, ו מרק גזר קארי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
ציוד מיוחד: קיסם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2
מחממים סיר בינוני על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים שמן זית, חמאה, בצל וגזר ומקפיצים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
גב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים לסיר 4 כוסות ציר עוף, קארי וקאיין, וכ -1 כפית מלח. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שהגזר רך מאוד, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזיר
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בצל לבן, חתוך לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מניחים סיר על טריבט ליד מעבד מזון. מעבדים מרק ב -2 או 3 מנות קטנות עד שהמרק חלק והגזר מחית לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מעבירים מרק מעובד לקערה גדולה תוך כדי עבודה כדי לפנות מקום לעוד מרק במעבד המזון. מחזירים מרק שהושלם לסיר המרק ומניחים בחזרה על אש נמוכה. אם המרק סמיך מדי, הוסיפו ציר שנותר, עד 2 כוסות, כדי להשיג עקביות רצויה. התאם תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מניחים שמנת חמוצה בבקבוק סחיטת תבלינים מפלסטיק או לשקית אחסון מזון בינונית.
חותכים חור קטן מאוד בפינת התיק עם מספריים. מצקת מרק לקערות ומתיזה מערבולת של שמנת חמוצה סביב הקערה מהמרכז אל השפה. גרור קיסם ממרכז הקערות אל הקצוות, ויצר עיצוב קורי עכביש על המרק. ערמו כמה חתיכות עירית חתוכה במרכז כל קערה כדי להידמות לעכבישים ירוקים בקורים שלהם! מגניב!