מרק גרגיר הנחלים הקרמי עם מרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק גרגר עם מרווה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 231 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך ציר עוף, גרגיר נחלים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מרק גרגיר הנחלים הקרמי, שומר שמנת ומרק גרגיר הנחלים, ו מרק דלעת מרווה רוזמרין שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת רוטב גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את הכרישה, סלרי ושום, ערבוב למעיל. מנמיכים את החום לכסות את המחבת, בישול הכרישה עד שהתרכך קצת, אבל עדיין לא צבעוני, על 4 דקות.
מוסיפים את תפו " א ומניות עוף. מבשלים, שנחשף עד תפוחי האדמה הם מכרז, על 12 דקות.
הסר את הסיר מן המחבת ומערבבים את גרגיר הנחלים ואת מרווה. שים את המחבת בצד כדי להתקרר קצת.בינתיים מערבבים את החלמונים והשמנת יחד בקערה קטנה. תניח בצד.באמצעות בלנדר טבילה, מחית את המרק עד חלקה מאוד. לאחר מכן מסננים את המרק עם מסננת רשת בסדר להשליך כל מוצקים. להחזיר את המרק למחבת, הגדרת אותו על חום בינוני ולהביא לרתיחה.
הסר את המחבת מחום ומערבבים בתערובת קרם וחלמון ביצה. מתבלים במלח ופלפל לבן.
מקשטים עם גרגיר הנחלים (אופציונלי).