מרק דגים וצדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 577 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל, סלרי, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מרק דגים וצדפות, מרק צדפות, ו פורל מעושן ומרק צדפות.
הוראות
1
בסיר, לכסות את תפוחי האדמה עם המים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד תפוחי האדמה רכים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה.
3
בינתיים, בסיר גדול, חום 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים מחצית הבצל והשום ומבשלים מעל חום מתון עד מרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהם פותחים, 3 דקות; להעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את הצדפות לסיר, מכסים ומבשלים. כשהצדפות נפתחות, מעבירים אותן לקערה. מסננים ושומרים את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הסר את המולים וצדפות מן הקונכיות שלהם לחתוך אותם בגסות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
9
תמחק את הסיר.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
10
מוסיפים את 1 כף הנותרים של שמן זית ואת הבייקון ומבשלים על חום מתון עד פריך, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
11
מוסיף את הסלרי ואת הבצל הנותרים ושום. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מתרכך, 7 דקות. מערבבים את הקמח, ולאחר מכן מקציפים בהדרגה במים בישול תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה, מקציפים ומבשלים עד מעובה מעט.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
12
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
13
מוסיפים את הסלמון ודגי monkfish ומבשלים על אש מתונה, ערבוב כמה פעמים, עד הדג הוא רק מבושל, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Monkfish
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
14
מוסיפים את המולים והצדפות ושופכים בנוזל הבישול השמור שלהם, עוצרים לפני שמגיעים לחצץ בתחתית; מערבבים עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.