מרק דגים וצדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 577 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל, סלרי, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מרק דגים וצדפות, מרק צדפות, ו פורל מעושן ומרק צדפות.
הוראות
1
בסיר, לכסות את תפוחי האדמה עם המים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד תפוחי האדמה רכים, על 6 דקות.
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
11
מוסיף את הסלרי ואת הבצל הנותרים ושום. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מתרכך, 7 דקות. מערבבים את הקמח, ולאחר מכן מקציפים בהדרגה במים בישול תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה, מקציפים ומבשלים עד מעובה מעט.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ופלים מיניאטוריים של וניל
13
מוסיפים את הסלמון ודגי monkfish ומבשלים על אש מתונה, ערבוב כמה פעמים, עד הדג הוא רק מבושל, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Monkfish
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
14
מוסיפים את המולים והצדפות ושופכים בנוזל הבישול השמור שלהם, עוצרים לפני שמגיעים לחצץ בתחתית; מערבבים עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.