מרק דגים עם עגבניות ורוטב פלפל אדום-שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 533 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם תפוח אדמה אדום עור, שיני שום, נורת שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ברוקולי עם שום, עגבניות ופלפל אדום, צלחת דגים מבושלים מהירה וקלה עם זנגביל, שום ועגבניות, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום דומים מאוד למתכון זה.
מטאטא Preheat. סדר סיבובי לחם על תבנית אפייה. לצלות עד קריספ, על 2 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים את המרק ואת rouille בנפרד; צמרמורת. טוסט מגניב, ואז לאחסן אטום בטמפרטורת החדר. תביא מרק לרתיחה לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
מוסיפים דגים למרק. מבשלים עד דגים הוא רק אטום במרכז, 5 דקות. Spoon rouille על 12 עד 16 טוסטים. מרק מצקת לתוך קערות. למעלה כל אחד עם 2 טוסטים. להעביר טוסטים הנותרים rouille.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.