אם יש לך מלאי ירקות מקוביה, עירית, חצי שומן קרם fraîche, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק צדפות ניו אינגלנד בהיר יותר, מרק צדפות ניו אינגלנד בהיר יותר, ו מרק צדפות קל יותר בניו אינגלנד, משפחה.
הוראות
1
מחממים 1 כף של השמן במחבת גדולה, עמוקה. עצה ב prosciutto ומטגנים במשך 2 דקות עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר עם כפית מחוררת, נותן כל ניקוז שמן עודף בחזרה למחבת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את שאר השמן ומטגנים את הכרישה, שום, טימין ומפרץ במשך 2-3 דקות עד הכרישה מתחילים לרכך אבל שמירה על צבעם.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)
2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים במשך 2 דקות, מסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
יוצקים את המניה עם תוספת 100 מ " ל מים רותחים ולחץ בעדינות את תפוחי האדמה למטה, כך שהם פשוט מכוסים. מביאים לרתיחה. מרתיחים די במרץ, חשוף, מעל חום גבוה במשך 10 דקות עד תפוחי אדמה מבושלים כמעט. הנוזל היה צריך להתעבות מעט מאוד. לפזר את פתיתי צ ' ילי, קצת פלפל וקורט של מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
6
מנמיכים את החום בינוני ולהניח את פילה דג שלם על גבי תפוחי האדמה. מתבלים את הדגים בפלפל ולוחצים בעדינות לתוך המרק כך שהפילה רק שקוע במים. מכסים ומבשלים כ 5 דקות או עד הדג מבושל כמעט (העיתוי יהיה תלוי בעובי הפילה).
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
7
הסר מהחום ולשבת עוד 5-10 דקות, כך הדג יכול לסיים את הבישול בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
הסר את הקורנית ועלי המפרץ. עדיין את החום, כף ב frache crme ו בעדינות לסובב סביב במרק עד שהוא נראה שמנת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
9
לשרת, לחמם בעדינות ובקצרה. מחלקים את תפוחי האדמה והדגים (לתת לדגים לשבור לחתיכות גדולות כפי שאתה מרים אותו מהמחבת) לקערות רחבות, רדודות. כפית את המרק סביב לפזר עם עירית, כמה עלי טימין ואת פרושוטו הפריך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
פרושוטו
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מרק דגים עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. תבשיל דגים, בהתאם למרכיבים, יכול להיות מזווג עם כל דבר מלבן פריך כמו סוביניון בלאן לרוזה נוצץ (במיוחד עבור bouillabaisse) לאדום חומצי כמו פינו נואר (במיוחד עבור cioppino). יין אחד אתה יכול לנסות הוא וויליאמס Selyem Westside Road שכנים פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 140 דולר.