מרק דייגים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 481 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שמן זית, פטרוזיליה, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מרק דייגים, מרק דייגים עם דג אמנון, שרימפס, עגבניות וצלפים, ו עוגת דייגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 3 כפות שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים בצל, סלרי ושום. לטגן 10 דקות. מוסיפים את 4 המרכיבים הבאים. סאוט 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מפזרים קמח מעל. מערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
4
מוסיפים יין; מבשלים עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הוסף 6 כוסות מים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
הוסף את כל פירות הים לבסיס מרק. לבשל רק עד אטום במרכז, על 3 דקות. מתבלים במלח.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.