קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות60
מגזין

מרק דלורית

מרק דלורית
מרק סקווש Butternut נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מרק ידידותי תקציב מאוד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, בצל, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מרהיב. מתכונים דומים: מרק דלורית, מרק דלורית, ו מרק דלורית.

הוראות

1
לקלף סקווש; לחתוך לשניים, ולהסיר זרעים. חותכים כל חצי לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2
מערבבים סקווש, סלרי, ולאחר מכן 7 מרכיבים בתנור הולנדי; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 עד 30 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
תערובת תהליך, בקבוצות, במיכל של בלנדר חשמלי עד חלקה. להחזיר מחית לתנור הולנדי, ומערבבים בחלב. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הערה: המתכונים בספר זה קוראים למגוון של מרקים משומרים. תוכלו לראות "דל נתרן", "ללא מלח-הוסיף", או "ללא שומן, פחות נתרן," בהתאם לסוג המשמש בבדיקות. "דל נתרן "מכיל את הכמות הנמוכה ביותר של נתרן בעוד" ללא מלח-הוסיף " הוא קצת יותר גבוה. מרק עוף נטול שומן ופחות נתרן מכיל מ-390 מיליגרם ל-570 מיליגרם נתרן לכוס בהשוואה ליותר מ-900 מיליגרם לכוס למותגים מסוימים של מרק משומר רגיל. אתה יכול להחליף סוג אחד של מרק אחר - רק להבין את המרק יכול להיות טעם פחות או יותר מלוח (ותכולת הנתרן תהיה שונה) אם אתה עושה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)