מרק דלעת
מרק דלעת יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם כמון טחון, בצל, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean, מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים, ו מרק דלעת עם זרעי דלעת מנטה פסטו.
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; לטגן 3 דקות. מערבבים בקמח, אבקת קארי, כמון, אגוז מוסקט ושום; לטגן 1 דקה.
מוסיפים בטטה, מלח, מרק ודלעת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, מכוסה חלקית, 20 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מגניב 10 דקות.
מניחים חצי תערובת דלעת בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
יוצקים מרק מחית לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת דלעת נותרת. להחזיר מרק למחבת; מערבבים בחלב. מבשלים מעל חום בינוני 6 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות (לא להרתיח).