מרק דלעת וחסילונים נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, מניית עוף, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מרק דלעת ושרימפס, מרק שרימפס, ו מרק שרימפס (מתכונים דומים).
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני (3 ליטר) בעל תחתית כבדה מעל חום גבוה עד שהוא מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את קליפות שרימפס למחבת ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהם הופכים כתום עמוק והם רק מתחילים חום, 3 עד 4 דקות. זה מחבת שלב צלייה פגזים-נותן את המניה הרבה הטעם שלה, אז לקחת את הזמן לעשות את זה בזהירות. הפגזים הקלויים צריכים לשחרר ניחוח שרימפ מרוכז, קלוי, שימלא את המטבח שלך.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את היין למחבת, תחילה מכבים להבות גז כדי למנוע את האלכוהול מלהצית, ואז מרתיחים אותו על חום בינוני עד שכל הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את ציר העוף, זעפרן, סלרי, בצל, עלי דפנה ומרווה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר. מכסים חלקית את המחבת ומבשלים בעדינות במשך 30 דקות. מסננים את המניה דרך מסננת בסדר, דוחף למטה על מוצקים עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ את כל הנוזל. לשטוף את הסיר ושופכים את המניה בחזרה לתוכו.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
לטאטא את הדלעת, שמנת, מלח (להשמיט אם באמצעות מלאי משומר), ו קאיין לתוך מלאי שרימפס. להביא את המרק לרתיחה, ואז לבשל בעדינות חשופה על אש נמוכה במשך 10 דקות. מערבבים במיץ לימון, טעם, ומתבלים עם פלפל שחור ומלח יותר במידת הצורך. (המרק יכול להיות מורכב עד לנקודה זו עד 1 יום בחנות קדימה מכוסה במקרר. שמור את השרימפס הקלופים בשקית resealable נקבר בקערת קרח במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
יוצקים את שמן הזית לתוך מחבת sauté גדול הניח על חום בינוני. כאשר חם, להוסיף את השרימפס השמורים ומרווה ומבשלים, זורק לעתים קרובות, עד השרימפס הוא רק מבושל דרך, ורוד, וכבר לא שקוף, אבל לא מכורבל לתוך מעגל, 2 עד 3 דקות. הם עדיין צריכים להיות הצמד במכרז כאשר אתה נושך אותם. מסדרים את השרימפס בקערות מנה מחוממות או tureen. להביא את המרק בחזרה לרתיחה ולאחר מכן מצקת אותו על השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה