מרק האפונה והירקות הטרי של הדוד ביל עשוי להיות בדיוק המרק שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 258 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק עוף, גזר צעיר, שמיר עשב, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 39 דקות. נסו מרק הברוקולי של הדוד ביל, הטונה האהי אהי של הדוד ביל, ו עוגיות שיבולת השועל של הדוד ביל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בישול בחום בינוני-גבוה, ממיסים חמאה ומוסיפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים בצל קצוץ ו saute ' על חום בינוני גבוה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
להוסיף שום ו saute ' לעוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים מרק עוף ומים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
הוסף בסיס מרק עוף, תפוחי אדמה גוש קוביות, ומבשלים 4 דקות.
מוסיפים גזר, שמיר עשב, פטרוזיליה וממשיכים לבשל עוד 5 דקות או עד גזר הם רק רך, אבל עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
שמיר
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
7
מוסיפים כרובית, סלרי, אפונה צעירה, פלפל אדום, בצל ירוק, פלפל לבן, מלח תיבול, פתיתי תפוחי אדמה איידהו ומבשלים עוד 3 עד 4 דקות.להפחית את החום ולהוסיף קצפת לאט, ערבוב כל הזמן בעת הוספת.להתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
אינסטנט פודינג לימון
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
קרקרים מחיטה מלאה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צרור סלרי, פרוס (בערך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
הסר מרק מחום ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.מקררים את כל המנות שאינן בשימוש.