קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

מרק הדגים של הגברת.

מרק הדגים של הגברת.
מרק הדגים של הגברת הוא ... pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך מולים, עגבניות רומא, מיץ צדפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק הדגים של הגברת., הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, ו מרק דגים.

הוראות

1
לשטוף ולקרצף את המולים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר כבד גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את המולים ומכסים את הסיר.* קיטור במשך 6 עד 8 דקות או עד המולים פתוחים. תיפטר מכל מולים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
להסיר מהחום ולהניח בצד.
5
חותכים את הדג לפרוסות עבות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מחממים את השמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיף את השום, בצל, עגבניות, שומר, זעפרן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זעפרןזעפרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מוסיפים את מרק המולים לסיר ו 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיף את המים הרותחים ומיץ צדפות. מביאים לרתיחה מתגלגלת, מוסיפים את הסרטנים והדגים, וממשיכים לרתוח במשך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
מוסיפים את המולים יחד עם השרימפס, ומרתיחים במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
11
פורסים את הלחם הצרפתי, חמאה זה, וטוסט קל.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
12
מגישים את בויאבז בקערות בודדות גדולות מרופדות בלחם צרפתי קלוי; ערימת פירות הים ומצקת את המרק מעליו. למעלה כל קערה עם 1 כף חמאה. להעביר את הלחם הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
מרק דגיםמרק דגים
לחם צרפתילחם צרפתי
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת