מרק הודו
טורקיה Gumbo עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 996 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם נקניק, פלפל קאיין, אורזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. וזה מצוין. נסו תרנגול הודו הודו (עם שאריות תרנגול הודו לחג ההודיה), שאריות הודו: מרק הודו, ו מרק הודו של מקס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמן וקמח יחד בסיר גדול, כבד תחתית מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב לאט וכל הזמן כדי לשמור על רביכה מלהישרף, עד התערובת הופכת חום שוקולד כהה, על 25 דקות.
מוסיפים את הבצלים, הסלרי והפלפלים לרובה בבת אחת וממשיכים לערבב עד שהירקות נבלים, כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל אדום.
מערבבים את הנקניקיות מעושנות ועלי דפנה, וממשיכים לערבב במשך 3 עד 4 דקות.
יוצקים את המניה טורקיה ומערבבים עד תערובת roux הם משולבים היטב. להביא את הבמיה לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. לבשל, חשופה, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה. מערבבים את טורקיה ואת אבקת הקובץ; מבשלים במשך 2 שעות.
כ -30 דקות לפני ההגשה, להביא את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
דלג על כל שומן העולה אל פני השטח של גמביה; להסיר מן החום. מערבבים את הפטרוזיליה ואת הבצל הירוק.
הסר את עלי המפרץ, ומגיש את הבמיה בקערות עמוקות עם אורז.