קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

מרק הודו

מרק הודו
טורקיה Gumbo עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 996 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם נקניק, פלפל קאיין, אורזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. וזה מצוין. נסו תרנגול הודו הודו (עם שאריות תרנגול הודו לחג ההודיה), שאריות הודו: מרק הודו, ו מרק הודו של מקס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמן וקמח יחד בסיר גדול, כבד תחתית מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב לאט וכל הזמן כדי לשמור על רביכה מלהישרף, עד התערובת הופכת חום שוקולד כהה, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצלים, הסלרי והפלפלים לרובה בבת אחת וממשיכים לערבב עד שהירקות נבלים, כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מערבבים את הנקניקיות מעושנות ועלי דפנה, וממשיכים לערבב במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושןנקניק מעושן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4
יוצקים את המניה טורקיה ומערבבים עד תערובת roux הם משולבים היטב. להביא את הבמיה לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. לבשל, חשופה, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה. מערבבים את טורקיה ואת אבקת הקובץ; מבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
אבקת קבציםאבקת קבצים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מרק גמביהמרק גמביה
5
כ -30 דקות לפני ההגשה, להביא את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
דלג על כל שומן העולה אל פני השטח של גמביה; להסיר מן החום. מערבבים את הפטרוזיליה ואת הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מרק גמביהמרק גמביה
7
הסר את עלי המפרץ, ומגיש את הבמיה בקערות עמוקות עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מרק גמביהמרק גמביה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Granbazan Etiqueta ורדה אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
Granbazan Etiqueta ורדה אלברינו
Granbazan Etiqueta ורדה אלברינו
# 91 יין נלהב העליון 100 של 2020pale צבע זהוב, עם גוון ירוק. ניחוחות מורכבים של תפוחים ירוקים, דשא, הדר ופירות טרופיים; פרחים לבנים מופיעים בשכבה שנייה. תחושת מילוי הפה עם חומציות פריכה. אלגנטי, מאוזן ונעים עם טעם לוואי מלוח.