מרק הלזניה הטוב ביותר
מרק הלזניה הטוב ביותר הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 8 אנשים. לארוחה זו יש 163 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. תמורת 99 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה מושלם לסתיו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם גבינת פרמזן, פלפל, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 57% . מרק לזניה , מרק לזניה ומרק לזניה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול מבשלים בשר בקר, פלפל ירוק ובצל על אש בינונית 6-8 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד, ומפרק את הבקר לפירורים.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מערבבים פנימה עגבניות, מרק, רוטב עגבניות, תירס, רסק עגבניות, תיבול איטלקי ופלפל. להביא לרתיחה. מערבבים פנימה פסטה. מחזירים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, מכוסה, 10-12 דקות או עד שהפסטה רכה.