קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות25
מגזין

מרק העוף הירוק והלבן של מג'יק

מרק העוף הירוק והלבן של מג'יק
מרק העוף הירוק והלבן של מג'יק דורש מסביב 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. . אם יש לך בצל ירוק, חמאה, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בצל ירוק חזיר עם בצל ירוק ורוטב ירוק קסום, קארי ירוק מטוגן אורז בר קסום עם בשר חזיר, ו קינוחים מוקרמים מיני קפואים עם שוקולד לבן פגז קסום.

הוראות

1
מניחים עוף ושום בסיר גדול עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד הבשר הוא רך מאוד, 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
שוםשום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר עוף מן הסיר ולתת לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר עור ועצם וקרע או לקצוץ בשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
בשרבשר
4
בקערה גדולה, להכות יחד חמאה, קמח ומלח כדי ליצור תערובת קמחית. מקציפים ביצים וחלמונים כדי ליצור בצק נוקשה. מחלקים את הבצק לשלישים ומגלגלים כל שליש על משטח משוריין לעובי 1/8 אינץ '(3 מ " מ).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
גלולגלול
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בואו חתיכות בצק מגולגל לנוח על מדפים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
בעוד הבצק נח, מערבבים בשר עוף, כוסברה, פטרוזיליה, כרוב, תרד ובצל ירוק לתוך מרק. מתבלים עם תיבול איטלקי, אבקת קארי וחומץ בלסמי. מבשלים על אש נמוכה, הוספת מים נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
בשר עוףבשר עוף
אבקת קאריאבקת קארי
בצל ירוקבצל ירוק
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פטרוזיליהפטרוזיליה
תרדתרד
מרקמרק
בצקבצק
מיםמים
כרובכרוב
7
חותכים את בצק האטריות לתוך רוחב 1/2 אינץ '(1.2 ס " מ). מביאים את המרק לרתיחה קלה ושופכים אטריות למרק כמה בכל פעם. מבשלים עד אטריות מכרז, 5 דקות. מרק העונה עם מלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פסטהפסטה
בצקבצק
מרקמרק