מרק העוף הירוק והלבן של מג'יק דורש מסביב 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. . אם יש לך בצל ירוק, חמאה, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בצל ירוק חזיר עם בצל ירוק ורוטב ירוק קסום, קארי ירוק מטוגן אורז בר קסום עם בשר חזיר, ו קינוחים מוקרמים מיני קפואים עם שוקולד לבן פגז קסום.
הוראות
1
מניחים עוף ושום בסיר גדול עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד הבשר הוא רך מאוד, 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בשר
שום
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הסר עוף מן הסיר ולתת לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הסר עור ועצם וקרע או לקצוץ בשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
עצם
בשר
4
בקערה גדולה, להכות יחד חמאה, קמח ומלח כדי ליצור תערובת קמחית. מקציפים ביצים וחלמונים כדי ליצור בצק נוקשה. מחלקים את הבצק לשלישים ומגלגלים כל שליש על משטח משוריין לעובי 1/8 אינץ '(3 מ " מ).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
גלול
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בואו חתיכות בצק מגולגל לנוח על מדפים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
6
בעוד הבצק נח, מערבבים בשר עוף, כוסברה, פטרוזיליה, כרוב, תרד ובצל ירוק לתוך מרק. מתבלים עם תיבול איטלקי, אבקת קארי וחומץ בלסמי. מבשלים על אש נמוכה, הוספת מים נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
חומץ בלסמי
בשר עוף
אבקת קארי
בצל ירוק
עלי וגבעולי כוסברה
פטרוזיליה
תרד
מרק
בצק
מים
כרוב
7
חותכים את בצק האטריות לתוך רוחב 1/2 אינץ '(1.2 ס " מ). מביאים את המרק לרתיחה קלה ושופכים אטריות למרק כמה בכל פעם. מבשלים עד אטריות מכרז, 5 דקות. מרק העונה עם מלח ופלפל ומגישים.