מרק התירס הטוב ביותר
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכי לחנות ותקני שום, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרק תירס, מרק תירס, ו מרק תירס (מתכונים דומים).
הוראות
החזק קלח תירס אחד זקוף בקערה גדולה לחתוך גרעינים עם סכין חדה. חזור על הפעולה עם קילוגרמים ומילואים בנפרד.
השתמש בחלק האחורי של סכין כדי לגרד קלחי תירס לתוך סיר בינוני לאסוף וחלב עזב בסיסים של הגרעינים. לשבור קלחי תירס לשניים ולהוסיף לסיר.
מוסיפים מלאי עוף או ירקות, עלה דפנה, זרעי שומר, זרעי כוסברה ופלפל שחור שלם. מערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית עד ממש מתחת רתיחה, ולתת תלול במשך 10 דקות. מסננים דרך מסננת רשת בסדר ולהשליך קלחים ותבלינים.
בעוד infuses המניות, להמיס חמאה בסיר 3 ליטר נפרד על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, שום, גרעיני תירס, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתרככים גרעינים רכים, כ 7 דקות. הפחת חום אם החמאה מתחילה להשחים.
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה.
ערבוב כל הזמן, בהדרגה להוסיף מלאי תירס חדור, לתת תערובת לבוא רתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומלח 1 כפית.
בואו להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה רכים, על 10 דקות.
מוסיפים חצי וחצי ומערבבים לשלב. מרק עשוי להיראות שבור עם חמאה מומסת צף על גבי בשלב זה.
להעביר 1/4 של מרק לבלנדר להתמזג על חום גבוה עד חלקה, על 1 דקה. לחזור לסיר ולהקציף לשלב. לחלופין, השתמש בבלנדר יד להתמזג בסיר עד עקביות הרצוי הוא הגיע. העונה לפי הטעם עם מלח, פלפל, וסוכר (עם תירס טרי מאוד, סוכר לא צריך להיות הכרחי).
מגישים מיד, זרועים בצל ירוק פרוס.