מרק חומוס: מינסטרה ססי
מרק חומוס: מינסטרה ססי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.77 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון זה ללא חלב ופסקטרי יש 696 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אנשובי במלח, בצל, חומוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. נסו מרק פסטה וחומוס (פסטאן אי ססי), מרק פסטה וססי, ו מינסטרה (מרק אסקרול וקציצות קטנות) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את גרגרי החומוס בסיר עם תחתית כבדה ופשוט מכסים במים קרים.
מוסיפים את הסודה לשתייה ומכסים. השאירו את גרגרי החומוס להשרות לילה. כשהם מוכנים לשימוש, העבירו את גרגירי החומוס ומי ההשריה לסיר גדול. ממליחים, לפי הטעם, ומבשלים על אש בינונית עד שהם רכים.
חותכים את הבצל ב 1/2 דרך השורש ופורסים אותם לחצי ירחים, כל אחד בעובי 1/8 אינץ'. בסיר גדול שני מחממים את 1/4 כוס שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם רכים וזהובים.
מוסיפים את השום, העגבניות, פתיתי הצ ' ילי והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את גרגירי החומוס והמים ומשאירים להתבשל עד שהטעמים התמזגו, למשך 30 דקות לפחות ועד 60 דקות. לפני ההגשה קוצצים את האנשובי ומוסיפים את הפטרוזיליה. צולים את פרוסות הלחם, משפשפים את פני השטח עם שן השום שנותרה ומורחים על משחת האנשובי.
מזלפים עליהם שמן זית ומגישים עם המרק.