קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות4
ציון בריאות44
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק חומוס: מינסטרה ססי

מרק חומוס: מינסטרה ססי
מרק חומוס: מינסטרה ססי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.77 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון זה ללא חלב ופסקטרי יש 696 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אנשובי במלח, בצל, חומוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. נסו מרק פסטה וחומוס (פסטאן אי ססי), מרק פסטה וססי, ו מינסטרה (מרק אסקרול וקציצות קטנות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את גרגרי החומוס בסיר עם תחתית כבדה ופשוט מכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הסודה לשתייה ומכסים. השאירו את גרגרי החומוס להשרות לילה. כשהם מוכנים לשימוש, העבירו את גרגירי החומוס ומי ההשריה לסיר גדול. ממליחים, לפי הטעם, ומבשלים על אש בינונית עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
חותכים את הבצל ב 1/2 דרך השורש ופורסים אותם לחצי ירחים, כל אחד בעובי 1/8 אינץ'. בסיר גדול שני מחממים את 1/4 כוס שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם רכים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את השום, העגבניות, פתיתי הצ ' ילי והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מוסיפים את גרגירי החומוס והמים ומשאירים להתבשל עד שהטעמים התמזגו, למשך 30 דקות לפחות ועד 60 דקות. לפני ההגשה קוצצים את האנשובי ומוסיפים את הפטרוזיליה. צולים את פרוסות הלחם, משפשפים את פני השטח עם שן השום שנותרה ומורחים על משחת האנשובי.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מזלפים עליהם שמן זית ומגישים עם המרק.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה